נתחי אסדו ברוזמרין, שזיפים וצימוקים

מנה מרשימה ומיוחדת, עשויה היטב, בעלת ניחוחות וטעמים עדינים של הרוזמרין המשתלבים היטב במתיקות הצימוקים והשזיפים.

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה שמים את בשר האסדו ויוצקים עליו 2 כפות שמן זית, 2 כפות סילאן, פלפל שחור גרוס ומלח. מערבבים בידיים היטב לציפוי הבשר. מניחים בצד כחצי שעה.
  2. בסיר רחב ועל אש גבוהה, מטגנים את הבצל ב 2 כפות שמן זית, עד שהוא נעשה שחום, לא נורא גם אם הוא נשרף מעט.
  3. בינתיים, בסיר קטן שמים את הרוזמרין עם המים הרותחים ומבשלים ברתיחה כ 5 דקות.
  4. מסדרים את בשר האסדו על הבצל המטוגן ומטגנים אותו מכל צד כ 2-3 דקות.
  5. מפזרים מעל את השזיפים והצימוקים ויוצקים מעל הכל את מי הרוזמרין.
  6. מביאים לרתיחה ומבשלים כך כ 5 דקות.
  7. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ 3 שעות.
  8. מסירים את המכסה ומאדים מעט את המים כך שישאר רוטב סמיך.
  9. מגישים חם בצד או על מצע של אורז לבן.
באדיבות אתר המתכונים "גרפוד".
Exit mobile version