מרק עוף וטאקו בבישול איטי

מרק סמיך מעט, עשיר כבד ומשביע ביותר. לחורף קר במיוחד. הבישול הוא ארוך אבל ההנאה מובטחת.

החומרים (8 מנות):
אופן ההכנה:
  1. לסיר בישול כבד או לסיר בישול איטי, הכניסו את כל המרכיבים מלבד חזה העוף וערבבו היטב.
  2. הניחו את חתיכות חזה העוף כשהן שלימות בסיר ו"הטביעו" אותן בתוך הרוטב.
  3. הרתיחו את התבשיל, הורידו לאש נמוכה מאד ובשלו 5 שעות. אם אתם מבשלים בסיר בישול איטי – הפעילו על חום נמוך למשך חמש שעות.
  4. הוציאו את חתיכות חזה העוף השלימים והניחו על משטח עבודה. בעזרת שני מזלגות פרקו את החזה לחתיכות קטנות.
  5. החזירו את החזה המפורק לסיר, ערבבו ובשלו עוד שעתיים על אש נמוכה.
  6. הגישו חם.
Exit mobile version