מרק בצל חלבי צרפתי עשיר

המרק הצרפתי הידוע, המוצלח ביותר שתכינו. מהיר וקל הכנה.

החומרים (4 מנות):
אופן ההכנה:
  1. בסיר עמוק, חממו על אש גבוהה את החמאה ואת שמן הזית, עד להמסה.
  2. הכניסו את הבצל וערבבו אותו. הניחו לו להתבשל כ 10 דקות.
  3. הוסיפו את המרק בטעם בשר, התימין, מלח ופלפל שחור וערבבו. בשלו את המרק כ 30 דקות.
  4. חממו את התנור לגריל.
  5. מזגו את המרק לקערות מרק אישיות. מניחים 2 פרוסות בגט מעל כל קערית מרק, מניחים מעל פרוסת גבינת עמק, 2 פרוסות גבינת אמנטל, ומפזרים מעל מעט גבינת פרמזן.
  6. מכניסים לתנור למספר דקות בגריל עד שהגבינות נמסות.
Exit mobile version