פסטה מהירת הכנה

פסטה מהירת הכנה

למי שזמנו קצר ולא יכול להכין מנת פסטה מורכבת, זו התשובה המושלמת.

בפחות מחצי שעה כבר תשבו ותהנו ממנה פשוטת לכנה וטעימה להפליא. טיפ לקיצור התהליך: בשלו את הפסטה ערב לבפני.

המצרכים (3 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתוש
  • 250 גרם פסטה (מבושלת מראש)
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

  1. בקערה בינונית, ערבבו יחד פרמזן, מלח ופלפל.
  2. חממו כף אחת של שמן זית במחבת עמוקה וגדולה ועל להבה בינונית. הוסיפו את השום וטגנו במשך חצי דקה.
  3. הוסיפו למחבת עם השום את הפסטה המבושלת והפרמזן, ערבבו ובשלו כ-5 דקות.
  4. הסירו מהאש, פזרו מעל המחבת פטרוזיליה טרייה וטפטפו את כף שמן הזית שנותרה. הגישו חם.

השארת תגובה