ארוחה קלילה, טעימה ומאד מיוחדת להכנה.
החומרים (4 מנות):
- 1 ביצה
- 1 כף מים
- 1 כף מחמאה או מרגרינה
- 1 כף שמן קנולה
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 כוסות אורז לבן מבושל (לא חם)
- 1 כוס בשר עוף מבושל, חתוך לקוביות
- 2 כפות רוטב סויה
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
- בקערית קטנה טורפים את הביצה עם כף המים. מחממים מחמאה במחבת קטנה על אש נמוכה ומטגנים בה את הביצה – בדיוק כמו חביתה. מוציאים מהמחבת וחותכים לריבועים. מניחים בצד.
- באותה מחבת שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף מעט.
- מוסיפים את האורז ומערבבים מעט. מוסיפים את רוטב הסויה, פלפל שחור ואת העוף. ממשיכים לטגן בערבוב כ 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את ביצה המטוגנת ומערבבים עוד כדקה.
- מגישים חם.