עוף ואורז מטוגנים בסגנון סיני

ארוחה קלילה, טעימה ומאד מיוחדת להכנה.

החומרים (4 מנות):
אופן ההכנה:
  1. בקערית קטנה טורפים את הביצה עם כף המים. מחממים מחמאה במחבת קטנה על אש נמוכה ומטגנים בה את הביצה – בדיוק כמו חביתה. מוציאים מהמחבת וחותכים לריבועים. מניחים בצד.
  2. באותה מחבת שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף מעט.
  3. מוסיפים את האורז ומערבבים מעט. מוסיפים את רוטב הסויה, פלפל שחור ואת העוף. ממשיכים לטגן בערבוב כ 5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את ביצה המטוגנת ומערבבים עוד כדקה.
  5. מגישים חם.
Exit mobile version