מרק ברוקולי וגבינה

מרק נהדר וטעים מאד לארוחת צהריים או למפגש חברים חורפי.

החומרים (12 מנות):
אופן ההכנה:
  1. בסיר עמוק, חממו על אש גבוהה את החמאה עד להמסה.
  2. הכניסו את הבצל וערבבו אותו. בשלו אותו עד שהוא מתרכך.
  3. הוסיפו את הברוקולי ואת המרק בטעם עוף ובשלו את המרק כ 15 דקות עד שהברוקולי מתרכך
  4. הנמיכו את להבת האש והוסיפו את קוביות הגבינה. ערבבו והמיסו את הגבינה לחלוטין.
  5. הוסיפו את החלב ואת אבקת השום וערבבו.
  6. בקערה בינונית ערבבו את הקורנפלור עם כוס מים עד שנמס והוסיפו אותו למרק. ערבבו בהתמדה עד שהמרק מסמיך.
  7. הגישו חם.
Exit mobile version